...

10 redenen waarom sokken het beste kerstgeschenk zijn

Sokkies logo
Ampere kerst sokken

10 redenen waarom sokken het beste kerstgeschenk zijn

De openhaard brand, de lichtjes in de kerstboom fonkelen en de geur van warme chocomel komt je tegemoet. Het is weer Kerst, iedereen ziet er piekfijn uit en kijkt nu al uit naar het kerstdiner. Bij deze gezelligheid horen natuurlijk cadeautjes, wij geven je 10 redenen waarom je jouw personeel en klanten blij moet maken met kerstsokken.

1. Sokken zijn uniek

Jouw kerstsokken heb je laten ontwerpen in jouw huisstijl. Daardoor zijn ze uniek en heeft niemand anders ze. Perfect om de show te stelen tijdens het diner.

 

2. Sokken zijn voor iedereen

Iedereen draagt sokken, dus je weet zeker dat jouw relatiegeschenk wordt gebruikt.

sportsokken

3. Sokken zijn duurzaam

Onze sokken worden gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen, maar mét oog voor onze wereld. De sokken worden gemaakt van katoen, polyamide en elastaan. De materialen vallen binnen de OEKO-TEX Standard 100. De ontvangers hebben er jaren plezier van!

 

4. Sokken passen altijd

De sokken zijn one-size-fits-all, dat wil zeggen: geschikt voor maat 38 t/m 46. Dankzij onze doordachte pasvorm en materiaalsamenstelling past iedereen jouw kerstsokken.

SGL sokken kerst

5. Sokken zijn niet duur

Je hebt al prachtige sokken voor jouw bedrijf voor de prijs van nog geen 2 biertjes in de kroeg. En die biertjes zijn lekker, maar van sokken heb je jaren plezier!

 

6. De keuze is reuze

Wij maken ontzettend veel verschillende sokken, denk aan reguliere sokken, sportsokken, wielrensokken, werksokken, enkelsokken, etcetera, etcetera.

Baanbreed sokken voor kerst

7. Bedank je medewerkers of klanten

Met een gepersonaliseerd label of geschenkverpakking kun je jouw bedankwoordje of kerstwens kwijt.

 

8. Sokken worden onthouden

85% van de ontvangers onthoudt het bedrijf waar zij sokken van hebben ontvangen. Ook goed voor de naamsbekendheid dus.

Sokkies dhl fijne feestdagen

9. Sokken zijn warm

Naast onze reguliere sokken hebben we ook extra dikke sokken of zelfs gewatteerde sokken. Goed voor de energierekening zullen we maar zeggen.

 

10. Je kunt er niet genoeg van krijgen

Sokken zijn al jarenlang een van de meest gegeven cadeautjes tijdens de kerst. Dat is niet voor niets, de sokkenlade mag goed gevuld zijn.

Huissokken kerstgeschenk
Vraag nu uw gratis proefdesign aan

Wilt u binnen 24 uur een gratis ontwerp door professionele designers ontvangen? Neem dan direct contact op en u hoort snel van ons.

Bekijk ook eens onze andere blogartikelen

Uw (kerst)boom in Brazilië

Uw (kerst)boom in Brazilië

We hebben dit jaar samen met OneTreePlanted voor elke order één boom geplant in de Amazone. Sokkies draagt bij aan een betere wereld.