...

6 redenen waarom sokken met een logo een goed idee zijn

Sokkies logo
Sokken voor Mom In Balance

6 redenen waarom eigen sokken een goed idee zijn

Opvallende sokken zijn in de mode. Waar vroeger alle sokken zwart of wit moesten zijn zonder opdruk, komen kleurrijke sokken steeds vaker naar voren als fashion item. Veel grote bedrijven hebben inmiddels hun eigen merchandise. Van de Action tot aan de Albert Heijn, ze hebben allen hun eigen kledinglijn.

Sokken bedrukken met uw logo is het beste wat je dit jaar kan doen voor je klanten of personeel. Volledig in huisstijl geef je ze een prachtig cadeautje.

  1. Klanten denken elke ochtend aan jouw bedrijf
  2. 70% van de ontvangers onthoudt de bedrijfsnaam van de aanbieder van een geschenk
  3. Koppel een boodschap aan je geschenk
  4. Creëer meer omzet
  5. Maak ambassadeurs van je personeel
  6. Sokken lopen niet weg

Klanten denken elke ochtend aan jouw bedrijf

Bedank die trouwe klant met een mooi paar sokken of hengel juist die nieuwe klant binnen met sokken. Laat de klant elke ochtend aan jouw bedrijf denken bij het aantrekken van jouw bedrijfssokken.

70% van de ontvangers onthoudt de bedrijfsnaam van de aanbieder van een geschenk

Iedereen die ooit een beurs heeft bezocht komt standaard thuis met teveel bedrukte pennen, flyers en stickers. Een kleine attentie is natuurlijk leuk, maar niet erg origineel. Natuurlijk is een bedrukte pen voordeliger dan een paar sokken, maar de kans dat een pen in de prullenbak verdwijnt is groot. Sokken worden niet weggegooid, zeker niet als ze een leuk printjes met jouw bedrijfslogo bevatten.

Swapfiets sokken met logo

Koppel een boodschap aan je geschenk

Een paar sokken weggeven is stap één, maar wie het goed wil doen denkt verder. Bedank je klant of medewerker met een boodschap op de geschenkdoos of voeg een kaartje toe aan het paar sokken. Kies je voor het individueel opsturen van de sokken, druk dan bijvoorbeeld een QR-code op het label of het doosje. Deze kun je laten linken naar een afspraakformulier of pagina op je website. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Creëer meer omzet

Maakt jouw bedrijf gebruik van een webshop? Probeer het gemiddelde bestelbedrag omhoog te krikken met een klein cadeautje. “Nu een gratis paar sokken bij bestelling vanaf ‘x’ euro.” De klanten zijn op lange termijn blij met sokken met jouw bedrijfslogo en jij hebt meer omzet in de lade.

Zijderlaan

Maak ambassadeurs van je personeel

Wat is er nu leuker dan een paar sokken met het bedrijfslogo ontvangen? Voor nieuwe werknemers of juist voor een bepaalde feestdag of na het halen van een bedrijfsdoelstelling. Ook in de vrije tijd promoten jouw medewerkers het bedrijf.

Sokken lopen niet weg

Veel relatiegeschenken zijn niet lang houdbaar of een tijdelijke hype. Custom sokken blijven jaren goed, ook al liggen ze wat langer op de plank. Ze lopen heerlijk, maar weglopen doen ze nooit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor sokken met uw eigen logo? Neem gerust contact met ons op.

ForFarmers bedrukte sokken met logo
Vraag nu uw gratis proefdesign aan

Wilt u binnen 24 uur een gratis ontwerp door professionele designers ontvangen? Neem dan direct contact op en u hoort snel van ons.

Bekijk ook eens onze andere blogartikelen

Uw (kerst)boom in Brazilië

Uw (kerst)boom in Brazilië

We hebben dit jaar samen met OneTreePlanted voor elke order één boom geplant in de Amazone. Sokkies draagt bij aan een betere wereld.