...

Dikke, warme huissokken voor mijn bedrijf

Sokkies logo

Wat zijn huissokken?

Huissokken zijn sokken die je veelal binnenshuis draagt, indien gewenst over de gewone sokken. Je kunt er heerlijk mee rondlopen in huis en ze zijn ideaal voor de winter. Optioneel zijn ze mogelijk met gewatteerde binnenzijde of antislip laag.

Waar worden huissokken van gemaakt?

Onze huissokken worden gemaakt van 50% acryl en 50% polyester. Twee stoffen die een isolerende werking hebben, waardoor je voeten snel lekker warm worden. Daarnaast hebben beide stoffen de eigenschap dat ze niet krimpen of vervormen. Daardoor blijft de pasvorm lange tijd gegarandeerd.

De binnenzijde van de sokken is gewatteerd, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.

sportsokken

Zijn huissokken warm?

Huissokken zijn heel warm! Ze hebben een isolerende werking, daardoor ontsnapt er weinig warmte. Ze houden je voeten zeer warm.

Zijn de sokken te vergelijken met Noorse sokken?

Ja en nee. De samenstelling van Noorse sokken is net wat anders. Huissokken zijn een stuk dikker en hebben vaak een voering aan de binnenzijde. Noorse sokken bestaan vaak uit een groot gedeelte wol, waar huissokken vaker bestaan uit een groot gedeelte polyester. Dankzij de voering aan de binnenzijde en de gebruikte materialen zijn je voetjes binnen no-time warm.

sportsokken

Zijn huissokken goede bedsokken?

Absoluut, voor wie vaak koude voeten heeft in de nacht zijn huissokken perfect. Ze voelen warm aan en hebben een isolerende werking.

Kun je huissokken bedrukken?

Onze huissokken zijn te bedrukken. Dit kan volledig in uw huisstijl en logo, met eigen label. Neem contact met ons op om een gratis proefdesign aan te vragen.

sportsokken
Vraag nu uw gratis proefdesign aan

Wilt u binnen 24 uur een gratis ontwerp door professionele designers ontvangen? Neem dan direct contact op en u hoort snel van ons.

Bekijk ook eens onze andere blogartikelen

Uw (kerst)boom in Brazilië

Uw (kerst)boom in Brazilië

We hebben dit jaar samen met OneTreePlanted voor elke order één boom geplant in de Amazone. Sokkies draagt bij aan een betere wereld.