...

Maak jouw relatiegeschenk nog leuker met deze extra’s

Sokkies logo
extra's relatiegeschenk

Maak jouw relatiegeschenk nog leuker met deze extra’s

Sokken als relatiegeschenk zijn altijd een goed idee. Iedereen draagt ten slotte sokken, daarbij komt dat onze sokken voor iedereen passen dankzij de toevoeging van elastaan. Het is een prachtig cadeautje voor personeel of klanten. Toch kun je jouw paartje nog leuker maken met een paar extra’s. We vertellen je er kort over.

Labels

Versterk het paar sokken met een label, het kaartje wat aan de bovenkant om de sokken heen zit. Deze labels zijn volledig in dezelfde stijl als de sokken te bedrukken. Belangrijke informatie die hier op kan staan is het logo, de maataanduiding, de website, slogan en/of wasvoorschriften. Daarnaast zitten de sokken nu netjes aan elkaar vast, wat toch wat professioneler oogt.

relatiegeschenk met label

Geschenkdoosje

Is het een cadeautje? Laat de klant zijn cadeautje uitpakken door ze in te pakken in geschenkdoosjes. Deze doosjes zijn perfect op maat voor één paar sokken. Geen onnodig vouwwerk, kant en klaar. De geschenkdoosjes zijn ook full-color te bedrukken. Daarnaast kunnen ze ook als verzendverpakking gebruikt worden, ze passen door de brievenbus.

Let op: de sokken worden niet standaard ingepakt in de doosjes. Wilt u ze ingepakt aangeleverd krijgen, laat het ons weten.

Relatiegeschenk geschenkdoosjes

Kaartje

Wilt u een specifieke boodschap meegeven met het pakketje? Dan kunt u kiezen voor een klein kaartje dat in het geschenkdoosjes past. Vaak wordt gekozen om hier een korte boodschap op kwijt te kunnen namens bijvoorbeeld de directie of het team. Deze kaartjes zijn compact stevig in A7-formaat te bedrukken.

Relatiegeschenk met kaartje

Inpak & verzendservice

Wilt u uw personeel of klanten verrassen met een pakketje, maar heeft u niet de tijd of ruimte om dit in te pakken en persoonlijk af te geven? Dan komt onze inpak- en verzendservice uitstekend als geroepen. Wij voorzien uw sokken van geschenkdoosjes, maken deze verzendklaar en sturen ze op met PostNL. Aangezien we jaarlijks tienduizenden pakketjes verzenden hebben we concurrerende prijsafspraken met PostNL. Het enige wat u hoeft te doen is ons een adresbestand aanleveren, de rest regelen wij.

extra's relatiegeschenk
Vraag nu uw gratis proefdesign aan

Wilt u binnen 24 uur een gratis ontwerp door professionele designers ontvangen? Neem dan direct contact op en u hoort snel van ons.

Bekijk ook eens onze andere blogartikelen

Uw (kerst)boom in Brazilië

Uw (kerst)boom in Brazilië

We hebben dit jaar samen met OneTreePlanted voor elke order één boom geplant in de Amazone. Sokkies draagt bij aan een betere wereld.