...

Ontwerpideeën voor jouw perfecte paar sokken

Sokkies logo
ontwerpideeën sokken

Ontwerpideeën voor jouw perfecte paar sokken

Sokken laten maken als relatiegeschenk is altijd een goed idee. Toch kan het soms lastig zijn om de juiste inspiratie op te doen voor jouw perfecte paartje. Wij hebben in de afgelopen jaren al duizenden sokken bedrukt, dus we helpen je graag op weg.

Logo

De sokken zijn voor uw bedrijf, dus wij snappen dat je graag het logo op de sokken wil. Het is mogelijk om het logo op enkelhoogte aan de zijde van de sok weer te geven. In combinatie met de huisstijlkleuren zal het een eenvoudig, maar strak ontwerp worden.

kindersokken-bedrukken

Patroon

Heeft uw logo een herkenbaar beeldmerk? Dan kunt u ervoor kiezen om deze als patroon verspreid over de sokken te bedrukken. Ook kun je kiezen voor een uitgesprokener patroon. Wij hebben een legio aan ‘standaardpatronen’ liggen.

kindersokken-bedrukken

Icoontjes

Icoontjes lenen zich uitstekend voor sokken. Ze zijn vaak speels en geven de sok een kleurrijk karakter. Denk aan icoontjes die veel binnen de branche worden gebruikt, maar bijvoorbeeld dieren, fruit of zonnetjes komen regelmatig voorbij.

kindersokken-bedrukken

Strepen en stippen

Wil je de klassieke look van een vrolijke sok? Ga dan voor stippen of strepen in de huisstijlkleur op de sok. Een speels karakter, zonder dat het té uitgesproken is.

sokken met strepen

Combineren

Mag de sok écht opvallen, ga dan voor een combinatie van bovenstaande opties. Geen idee is te gek, het wordt altijd een prachtpaartje!

Kom je er nu echt niet uit, ondanks alle inspiratie die je zojuist hebt opgedaan? Geen probleem, onze gediplomeerde designers denken graag met je mee. We laten graag zien wat we kunnen, stuur ons een berichtje.

logo en icoontjes combineren
Vraag nu uw gratis proefdesign aan

Wilt u binnen 24 uur een gratis ontwerp door professionele designers ontvangen? Neem dan direct contact op en u hoort snel van ons.

Bekijk ook eens onze andere blogartikelen

Uw (kerst)boom in Brazilië

Uw (kerst)boom in Brazilië

We hebben dit jaar samen met OneTreePlanted voor elke order één boom geplant in de Amazone. Sokkies draagt bij aan een betere wereld.