Vanaf 5000 paar

€3,49 / paar

Vanaf 1000 paar

€3,79 / paar

Vanaf 500 paar

€3,99 / paar

Vanaf 200 paar

€4,99 / paar

Vanaf 100 paar

€6,99 / paar

Vanaf 50 paar

€8,99 / paar

KLANTEN AAN HET WOORD

_

Bekijk wat wij reeds voor onze klanten hebben betekend en hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Sok-revalidatie-friesland-198x450
Monique Hamersma
Marketing bij Revalidatie Friesland
“Mijn ervaring in het bestellen is in ieder geval super positief. Ik heb jullie service echt als klantgericht en meedenkend ervaren, jullie dachten echt mee in mogelijkheden. Het personeel was super enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!”
sokken wortelboer
Deborah Liebeek
Marketing bij Wortelboer
“Leuke sokken laten ontwerpen door het bedrijf. We zijn tevreden over de creativiteit en flexibiliteit van het bedrijf. Komen afspraken na en leveren wat ze beloven.”
Ontwerp zonder titel (32)
GGZ Delfland
“Het was fijn om met Sokkies samen te werken. Er werd door jou snel gereageerd op alle e-mails en persoonlijk vond ik de prijs-kwaliteit verhouding bovengemiddeld. Aangezien jullie het ontwerp van de kaartjes en de verpakking tegen een relatief laag bedrag aanbieden, krijg je voor een leuke prijs een erg leuk pakketje. Ook is de kwaliteit van de sokken goed. Dus alle credits voor jou/jullie!”
custom sokken

Custom sokken van Sokkies

Custom sokken laten maken voor uw bedrijf? Sokkies denkt graag met u mee!

Even kort voorstellen: wij zijn Sokkies, we maken nu al ruim 5 jaar de leukste sokken. Wij ontwerpen en faciliteren voor u uw eigen custom sokken. We hebben inmiddels honderden tevreden klanten die allen kiezen voor hun eigen customized sokken.

Hoe werkt het proces?

Hoe werkt het proces van custom sokken maken? Heel simpel: u levert uw ideeën en wensen aan. Op basis hiervan ontwerpen wij een aantal gratis digitale samples. Deze leggen we aan u voor en aan de hand van uw feedback ontwerpen we samen het perfecte paar sokken. Zodra u akkoord heeft gegeven op uw digitale proefsample gaan we alles in productie nemen. Na ongeveer 5 weken vallen de sokken bij u op de deurmat. Nu is het tijd om een glimlach op het gezicht van uw klanten of personeel te toveren, geef ze uw eigen sokken met uw logo!

Custom made Sokkies

De sokken worden custom made voor u gemaakt, dat wil zeggen dat de sokken niet alleen qua ontwerp geschikt zijn, maar ook qua eigenschappen. Kiest u voor een reguliere, casual sok? Of juist voor sportsokken, enkelsokken, babysokken of werksokken? Alles is mogelijk. Wij leveren volledig maatwerk.

De pasvorm van de sokken is universeel, ze passen altijd. Dat klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar al onze sokken zijn one-size-fits-all, geschikt voor maat 38 tot en met 46. Graag overtuigen we u van onze kwaliteit, u kunt kosteloos een fysiek proefsample opvragen.

Maak het compleet

Ook kunt u uw relatiegeschenk compleet maken met een eigen sokkenlabel, geschenkdoos of individuele verzending. Dit kan allen volledig custom voor u gemaakt worden, zodat u echt een geschenk geeft namens uw bedrijf.

Honderden klanten gingen u voor en beoordelen ons met 5 van de 5 sterren op Google. Wij maken met Sokkies graag custom sokken voor uw bedrijf!

Lees meerVerberg tekst

Dé manier om uw boodschap over te brengen

Niets wordt beter onthouden dan cadeautjes. Daarom zijn de gepersonaliseerde sokken van Sokkies Zakelijk ideaal om uw boodschap over te brengen. Of het nu gaat om het uitspreken van waardering aan uw personeel of om een unieke marketingactie richting uw (potentiële) klanten, de boodschap blijft met Sokkies goed hangen. 

  • SokkenlabelVoeg een label toe aan de sokken met een persoonlijke boodschap.
  • Luxe geschenkdoosKies voor een luxe geschenkdoos inclusief persoonlijke tekst. Dit springt meteen in het oog zodra de gelukkige de sokken ontvangt.
50000+Sokken gemaakt
200+Klanten zijn u voor gegaan
5+Jaren ervaring

Wat kunt u verwachten?

Hoge kwaliteit

80% katoen, 15% spandex & 5% elastaan

One-size-fits-all

Geschikt voor maat 38 t/m 46

Snelle levertijden

Gemiddeld 5 weken

Gratis verzending

Naar één adres in de BeNeLux

Sokkies Galerij

Wilt u ook zo'nprachtigesokken?

Wilt u ook zo’n prachtige originele sokken voor uw organisatie?

Hoe werkt het?

Gratis proefdesign

Verstuur het samengestelde pakket naar ons en u ontvangt zo snel mogelijk (vaak binnen 24u) een gratis proefdesign per mail.

Bedrukken & bezorgen

Na akkoord op het proefdesign gaan wij aan de slag met het bedrukken en inpakken van het totale aantal sokken. Levering duurt gemiddeld 4-7 weken.