...

Meer weten over Sokkies?

Wij vertellen u graag meer over Sokkies op deze pagina.
Heeft u nog andere vragen over ons? Neem dan gerust contact op.

Zorgsokken

Sokken voor bedrijven

Tot we in 2019 werden benaderd door een bevriend bedrijf met de vraag: “Kunnen jullie ook sokken voor ons personeel maken?” Na diverse ontwerprondes om het design strak te krijgen hebben we onze sokken laten bedrukken voor het bedrijf. Met succes. Dit smaakte naar meer, dus zijn we ons meer en meer gaan focussen op bedrijven. We waren op een missie: meer kleur aan de voetjes in Nederland.

Even doorspoelen

Inmiddels hebben we voor ruim 500 bedrijven unieke sokken mogen maken. In totaal meer dan 100.000 paar! Geweldig om de reacties te horen zodra de sokken worden ontvangen. Het is en blijft een prachtig geschenk voor het personeel of de klanten. Wat mogen we voor u betekenen?

Groetjes aan je voetjes,

Team Sokkies

Een eerste idee..

Ruim 6 jaar geleden kwamen we op het idee om een sokkenabonnement te ontwikkelen voor particulieren. Destijds uniek in Nederland en een gat in de markt (althans, dat vonden wij). In eerste instantie lag de focus op de consumentenmarkt, in de vorm van een abonnement voor sokken.

Met een select gezelschap werden maandelijks nieuwe designs bedacht, ontworpen en geproduceerd. Binnen no-time hadden we veel enthousiaste klanten die elke maand een paar sokken in de brievenbus ontvingen.

 

Wij maken sokken voor

2000+ organisaties over heel de wereld.

Wat zeggen klanten over ons?

Wij vinden onze sokken mooi, maar wat vinden onze klanten?

Wateropleidingen.nl

Matthijs Kortlever

“Sokken laten ontwerpen voor docenten als attentie bij de start van het cursusjaar. Uitstekende service: van ontwerp t/m versturen. Erg tevreden!”

Coca-Cola

E. Muntingh

“Super! Heel blij mee, dankjewel voor de fijne samenwerking.”

Swapfiets

Irene Miedema

“Iedereen is er mega blij mee. Nogmaals dank voor alle hulp!”

Albert Heijn

Dhr. Koops

“Een relatiegeschenk voor ons personeel voor de kerst. Helemaal naar wens gemaakt door Sokkies. Personeel vond het top!”

ABN Amro

R. Bakker

“Onze wielersokken zijn ruim op tijd bezorgd. Complimenten!”

Meesters van de Halm

Ruth Mollema

“Goede en snelle communicatie! Flexibel en meedenkend – goede service!”