Over ons

Over Sokkies

Bij Sokkies bedrukken we al jaren de vrolijkste sokken in de huisstijl van de klant. Sokken voor uw relaties, personeel of als gift zijn een geweldig cadeau dat jaren meegaat. Maak uw personeel ambassadeurs door ze uw bedrijfslogo te laten dragen. Door uw klanten sokken te geven denken zij elke ochtend aan u, wanneer ze de sokkenlade opentrekken.

Wat doen wij?

Wij leveren volledig maatwerk. U kunt geheel naar eigen wens uw sokken bedrukken. Denk aan het patroon, luxe verpakkingen, labels en zelfs de soort sokken. Alles is naar eigen wens te personaliseren en passend te maken voor uw bedrijf. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een sample te bestellen, zodat wij u kunnen overtuigen van de kwaliteit. Wij denken in alles met u mee, totdat u tevreden bent met uw eigen bedrukte sokken!

50000+Sokken gemaakt
200+Klanten zijn u voor gegaan
5+Jaren ervaring

Wat kunt u verwachten?

Hoge kwaliteit

80% katoen, 15% spandex & 5% elastaan

One-size-fits-all

Geschikt voor maat 38 t/m 46

Snelle levertijden

Gemiddeld 5 weken

Gratis verzending

Naar één adres in de BeNeLux

Sokkies Galerij

Wilt u ook zo'nprachtigesokken?

Wilt u ook zo’n prachtige originele sokken voor uw organisatie?

Hoe werkt het?

Gratis proefdesign

Verstuur het samengestelde pakket naar ons en u ontvangt zo snel mogelijk (vaak binnen 24u) een gratis proefdesign per mail.

Bedrukken & bezorgen

Na akkoord op het proefdesign gaan wij aan de slag met het bedrukken en inpakken van het totale aantal sokken. Levering duurt gemiddeld 4-7 weken.