Prijzen

Vanaf 5000 paar

€3,49 / paar

Vanaf 1000 paar

€3,79 / paar

Vanaf 500 paar

€3,99 / paar

Vanaf 200 paar

€4,99 / paar

Vanaf 100 paar

€6,99 / paar

Vanaf 50 paar

€8,99 / paar

Bekijk wat uw kosten zullen worden:

Loading

KLANTEN AAN HET WOORD

_

Bekijk wat wij reeds voor onze klanten hebben betekend en hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Sok-revalidatie-friesland-198x450
Monique Hamersma
Marketing bij Revalidatie Friesland
“Mijn ervaring in het bestellen is in ieder geval super positief. Ik heb jullie service echt als klantgericht en meedenkend ervaren, jullie dachten echt mee in mogelijkheden. Het personeel was super enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!”
sokken wortelboer
Deborah Liebeek
Marketing bij Wortelboer
“Leuke sokken laten ontwerpen door het bedrijf. We zijn tevreden over de creativiteit en flexibiliteit van het bedrijf. Komen afspraken na en leveren wat ze beloven.”
Ontwerp zonder titel (32)
GGZ Delfland
“Het was fijn om met Sokkies samen te werken. Er werd door jou snel gereageerd op alle e-mails en persoonlijk vond ik de prijs-kwaliteit verhouding bovengemiddeld. Aangezien jullie het ontwerp van de kaartjes en de verpakking tegen een relatief laag bedrag aanbieden, krijg je voor een leuke prijs een erg leuk pakketje. Ook is de kwaliteit van de sokken goed. Dus alle credits voor jou/jullie!”

Dé manier om uw boodschap over te brengen

Niets wordt beter onthouden dan cadeautjes. Daarom zijn de gepersonaliseerde sokken van Sokkies Zakelijk ideaal om uw boodschap over te brengen. Of het nu gaat om het uitspreken van waardering aan uw personeel of om een unieke marketingactie richting uw (potentiële) klanten, de boodschap blijft met Sokkies goed hangen. 

  • SokkenlabelVoeg een label toe aan de sokken met een persoonlijke boodschap.
  • Luxe geschenkdoosKies voor een luxe geschenkdoos inclusief persoonlijke tekst. Dit springt meteen in het oog zodra de gelukkige de sokken ontvangt.
50000+Sokken gemaakt
200+Klanten zijn u voor gegaan
5+Jaren ervaring