...

Fakro

FAKRO zorgt voor ‘het mooiste licht’ in heel Nederland. Je kunt bij ze terecht voor dakramen, lichtkoepels of zonwering. Ze vroegen ons naar de mogelijkheden van sokken als relatiegeschenk. Dan zijn ze bij Sokkies aan het juiste adres.

Baanbreed sokken kerst

Sokken voor FAKRO

FAKRO zorgt voor ‘het mooiste licht’ in heel Nederland. Je kunt bij ze terecht voor dakramen, lichtkoepels of zonwering.

Ze vroegen ons naar de mogelijkheden van sokken als relatiegeschenk. Dan zijn ze bij Sokkies aan het juiste adres. We ontvingen het logo, de huisstijl en de wensen van de sokken: “het mag een vrolijk ontwerp zijn wat mensen thuis ook dragen, het logo mag subtiel op de sok komen”. Een aantal designrondes verder en het perfecte paartje was gevonden. Een kleurrijke sok in de huisstijl van FAKRO.

Jessie Jacobs (Marketing & Communicatie)

(5/5)

“Voor een relatiegeschenk sokken in huisstijl laten ontwerpen door Sokkies. Erg blij met het eindresultaat en de samenwerking ging super vlot. Ze werken net zo lang aan het ontwerp tot je helemaal tevreden bent. Een super leuk gepersonaliseerd geschenk voor onze relaties. Nogmaals heel erg blij mee!”