...

GGZ Delfland

GGZ Delfland helpt mensen met psychische stoornissen, variërend van lichte tot ernstige en complexe problematiek. Voor de Dag van de Zorg waren ze bij GGZ Delfland op zoek naar een geschenk voor hun personeel.

sokken ggz delfland

GGZ Delfland

GGZ Delfland helpt mensen met psychische stoornissen, variërend van lichte tot ernstige en complexe problematiek.

Voor de Dag van de Zorg waren ze bij GGZ Delfland op zoek naar een geschenk voor hun personeel. Een attentie die voor iedereen geschikt was, dus kwamen ze (logischerwijs) uit bij sokken. Maaike Kolenbrander is Chief Happines Officer en vroeg ons om een ontwerp te maken in de lichtgroene kleur met daarop hun bekende klavertje. De sokken mochten ook ingepakt en verzonden worden, zodat elke werknemer een vrolijk pakketje op de brievenbus ontving. Fijn om een bijdrage te mogen hebben aan dit personeelsgeschenk!

Maaike Kolenbrander (GGZ Delfland)

(5/5)

“Het was fijn om met Sokkies samen te werken. Er werd snel gereageerd op alle e-mails en persoonlijk vond ik de prijs-kwaliteit verhouding bovengemiddeld. Aangezien jullie het ontwerp van de kaartjes en de verpakking tegen een relatief laag bedrag aanbieden, krijg je voor een leuke prijs een erg leuk pakketje. Ook is de kwaliteit van de sokken goed. Dus alle credits voor jullie!”