...

Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland is een revalidatiecentrum in Friesland. Kinderen, jongeren en volwassenen die medisch specialistische revalidatie nodig hebben kunnen hier terecht. Zij waren op zoek naar een uniek personeelsgeschenk.

Sokken Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland is een revalidatiecentrum in Friesland. Kinderen, jongeren en volwassenen die medisch specialistische revalidatie nodig hebben kunnen terecht bij Revalidatie Friesland.

Revalidatie Friesland klopte bij ons aan om sokken te laten bedrukken inclusief een boodschap voor het personeel aangezien het een zware tijd heeft gehad door de corona. Hierin wilde wij maar al te graag meedenken om het personeel een boost te geven middels een origineel cadeau wat hen altijd bij zal blijven. Om de boodschap duidelijk te maken hebben we gekozen voor een prachtig paartje sokken inclusief label en luxe geschenkverpakking. Het personeel was super enthousiast, daar doen wij het voor bij Sokkies!

Monique Hamersma (Marketing)

(5/5)

“Mijn ervaring in het bestellen is in ieder geval super positief. Ik heb jullie service echt als klantgericht en meedenkend ervaren, jullie dachten echt mee in mogelijkheden. Het personeel was super enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!”