...

Sanquin

We zijn ontzettend trots om te mogen mededelen dat we een samenwerking zijn gestart met Sanquin! Deze prachtige sokken zijn sinds juni verkrijgbaar voor de bloeddonoren.

sanquin sokken

Samenwerking met Sanquin 💕⁠

We zijn ontzettend trots om te mogen mededelen dat we een samenwerking zijn gestart met Sanquin! Deze prachtige sokken zijn sinds juni verkrijgbaar voor de bloeddonoren.

Eind 2022 zijn we een traject gestart met Sanquin. “Wij hebben van Sokkies een sample ontvangen dat zij hadden opgestuurd. Dit is voor ons reden geweest om bij hen aan te kloppen voor de sokken”, vertelt Claudia van der Pijll (Sanquin Communicatie).

Een rits aan ideeën en ontwerpen zijn voorbijgekomen. Doel: de nieuwe huisstijl combineren met een tijdloos, unisex ontwerp. Pelle de Pelikaan gecombineerd met de nieuwe kleuren zorgen voor een uniek exemplaar. Samen met Sanquin zijn er proefsamples gemaakt, de juiste garen gekozen en is het label ontworpen.

Claudia: “Het contact met Sokkies is erg prettig geweest. Mike is erg nauwkeurig en zorgvuldig, erg fijn om mee te werken.” Ook de sokken vallen in de smaak: “Het design is erg leuk geworden. Zelf vind ik ze erg lekker zitten. Ze zijn pas sinds een week bij ons in het assortiment als donorwaardering, dus ik verwacht dat er binnenkort wel posts op social media komen.”

De sokken vallen goed in de smaak, want inmiddels zijn we bezig met een tweede productieronde.

Claudia sluit af: “Een prima samenwerking met snelle afhandeling van vragen en fijne hulp bij het ontwerpen van het design. Ik zou Sokkies zeker aanbevelen!”

We hebben onszelf ook ingeschreven als donor en de eerste bloedafname is uiteraard in stijl bezocht. 🩸

Donoren zijn hard nodig, bij deze ook de oproep om jezelf in te schrijven.
Dit kan via deze link.

Claudia van der Pijl (Sanquin Communicatie)

(5/5)

“De sokken met pelikanen zijn erg leuk geworden. Dankjewel voor de leuke samenwerking!”