...
Kaleido

Kaleido

Bij Kaleido denken ze de medemens met hun vernieuwende insulinepompen voor diabetici. Ze hadden eerder dit jaar een event met klanten waarin ze graag de sokken als promotie-artikel weg wilden geven.

ForFarmers

ForFarmers

ForFarmers is een internationale speler op het gebied van veevoer. Na Reudink, PoultryPlus en ForFarmers Nederland was het nu tijd voor ForFarmers België om klanten te voorzien van prachtige sokken met logo.

Total Pack

Total Pack

Total Pack uit Oss is een flexibel ingesteld verpakkingsbedrijf op het gebied van tailor-made verpakken. Zij klopte bij ons aan het voor het maken van een relatiegeschenk voor klanten.

Trend Zien & Horen

Trend Zien & Horen

Trend Zien & Horen is een opticien én audicien, ze onderscheiden zich door de kwaliteitszorg en de mooiste, meest exclusieve monturen. Zij waren op zoek naar een leuke giveaway voor klanten.

Fakro

Fakro

FAKRO zorgt voor ‘het mooiste licht’ in heel Nederland. Je kunt bij ze terecht voor dakramen, lichtkoepels of zonwering. Ze vroegen ons naar de mogelijkheden van sokken als relatiegeschenk. Dan zijn ze bij Sokkies aan het juiste adres.

Ruitenburg accountants & adviseurs

Ruitenburg accountants & adviseurs

Ruitenburg verzorgt de cijfers voor bedrijven, zodat deze bedrijven zich kunnen focussen op de bedrijfsvoering. Zij waren op zoek naar sokken voor elke gelegenheid die vrolijk zijn en opvallen.

Baanbreed

Baanbreed

Baanbreed is een uitzendbureau dat zich onderscheidt door een persoonlijke en professionele aanpak. Ze waren op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor kerst aan hun kandidaten.

Swapfiets

Swapfiets

Swapfiets zorgt ervoor dat jij altijd een werkende fiets hebt, met kenmerkende blauwe voorband. Voor klanten hebben zij een loyaliteitsprogramma en zochten hiervoor een toevoeging aan de presentjes.