Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Jump sokken bedrukken

 • Ontwerpen door professionals
 • Gratis ontwerp binnen 24 uur
 • Vanaf 50 paar
 • Vanaf €3,99 per paar
 • Gratis sample mogelijk
 • Beoordeeld met een 9,6!
jump sokken bedrukken

Het Sokkies proces

Hoe gaat het nu precies in zijn werk? Wij lichten even kort stap voor stap toe hoe wij aan uw perfecte sokken komen.

Uw wensen

Vertel ons uw wensen en ideeën voor de sokken. Stuur ons uw huisstijl en wij gaan direct aan de slag.

Gratis ontwerp

Binnen 24 uur sturen wij u een professioneel digitaal proefdesign op basis van uw wensen.

Finetunen

Aan de hand van uw feedback gaan we de sokken finetunen zodat het perfect is. Hierna sturen wij de offerte mee.

Oplevering

Na het definitief akkoord gaan we aan de slag met de bedrukking en de levering. Gemiddeld 4 weken, spoedjes zijn mogelijk.

Prijzen per oplage

Bekijk onderstaand de tarieven per oplage. Hoe groter de oplage hoe goedkoper de sokken. Meer dan 2500 paar nodig? Neem contact op.

Vanaf 2500 paar

Op aanvraag

Vanaf 1000 paar

3,99
Per Paar

Vanaf 500 paar

4,49
Per Paar

Vanaf 250 paar

4,99
Per Paar

Vanaf 100 paar

5,99
Per Paar

Vanaf 50 paar

7,99
Per Paar

Klanten aan het woord

Maak uw personeel of klanten écht blij!

Niets wordt beter onthouden dan cadeautjes. 85% van de ontvangers herinnert zich het bedrijf dat hen sokken gaf. Of het nu gaat om het uitspreken van waardering aan uw personeel of om een unieke marketingactie richting uw (potentiële) klanten, de boodschap blijft met Sokkies goed hangen.

R

Label

Voeg een label toe aan de sokken met een persoonlijke boodschap.

R

Geschenkdoosje

Kies voor een luxe geschenkdoos inclusief persoonlijke tekst.

De Sokkies zekerheden

Wat kunt u verwachten van onze Sokkies? Onderstaand zetten wij wat zekerheden op een rij.

Hoge kwaliteit sokken

Hoge kwaliteit

80% gekamd katoen, 15% polyamide & 5% elastaan.

one-size-fits-all

One-size-fits-all

Geschikt voor maat 38 t/m 46
Losse maten ook mogelijk

Snelle levertijden

Snelle levertijden

Gemiddeld 4 weken.
Sneller nodig? Neem contact op.

Bedrukken en bezorgen

Gratis verzending

Naar één adres in de BeNeLux.

Jump sokken

Vanaf 399.50

Jump sokken met logo is het perfecte geschenk voor personeel en klanten. Met anti-slip zit uw personeel stevig in de schoenen. Onze professionele designers maken een gratis proefdesign voor u. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. De minimale bestelhoeveelheid is 50 paar. ✔ Gratis design binnen 24u ✔ Vanaf €3,99 per paar ✔ Beoordeeld met een 9,6.

Vraag uw gratis proefdesign aan

Wilt u een gratis proefdesign ontvangen? Vul dan het volgende formulier in en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een digitaal ontwerp in uw mailbox heeft.

Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op en wij reageren zo snel mogelijk. Wij zijn bereikbaar per telefoon, WhatsApp en mail.

Sokkies logo

  Jump sokken bedrukken

  Jump sokken zijn ideaal voor het bezoek aan een trampolinepark. Heeft u wel eens gedacht aan jump sokken bedrukken met uw logo? Wij zijn Sokkies en wij maken trampolinesokken, jump sokken en anti-slip sokken.

  Jump sokken met logo

  Bij Sokkies we al jaren de kleurrijkste designs en vrolijkste sokken. Ook voor u als ondernemer. Sokken voor uw relaties, personeel of als gift zijn een geweldig cadeau dat jaren meegaat. Maak uw klanten ambassadeurs door ze uw bedrijfslogo te laten dragen. Laat uw gasten jump sokken met logo dragen zodat ze ook na uw bezoek aan uw bedrijf denken.

  Custom jump sokken

  Wij leveren volledig maatwerk. U kunt geheel naar eigen wens uw jump socks bedrukken. Denk aan het patroon, de pasvorm, de maten, luxe verpakkingen en labels. Alles is naar eigen wens te personaliseren en passend te maken voor uw bedrijf. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een gratis sample te bestellen, zodat wij u kunnen overtuigen van de kwaliteit. Wij denken in alles met u mee, totdat u tevreden bent met uw eigen bedrukte jump sokken!

  Stappen om jump sokken te laten maken

  Stap één is het kenbaar maken van uw wensen. Welke stijl hanteren we, moet uw logo prominent op de sokken komen of juist subtiel? Wilt u uw logo in de anti-slip sokken weergeven? Als volgt maken we voor u meerdere digitale proefdesigns, u kunt kiezen uit meerdere ontwerpen. De trampoline sokken mogen direct aansluiten op uw huisstijl. De ervaring leert dan ook dat wat vrolijkere sokken het goed doen, waarin uw logo subtiel op de sokken naar voren komt, ideaal voor trampolineparken. Na het concretiseren van het sokken ontwerp gaan we voor u produceren.

  Jump sokken met anti-slip

  De jump sokken worden gemaakt voor heren en dames, in de gewenste maat. Onze custom jump sokken zijn voor op de trampoline, aangevuld met de anti-slip. Ze worden verstevigd met een elastische rand, zodat ze perfect zitten.

  Gepersonaliseerde jump sokken van hoge kwaliteit

  Worden mijn sokken dan bedrukt met ons logo? Ja en nee. De sokken worden gemaakt aan de hand van diverse kleurgaren. Dat wil zeggen dat uw logo in de sok zit in plaats van erop. Dit zorgt ervoor dat uw logo nooit vervaagd en de sokken jarenlang meegaan. Wilt u uw eigen ontworpen sokken compleet maken? Vaak kiezen klanten voor labels en geschenkverpakkingen. De labels worden met een boodschap bedrukt en de geschenkverpakkingen worden volledig in huisstijl ontworpen. Zo heeft u een geweldig cadeau om te verspreiden onder uw relaties. Uw jump sokken zijn in meerdere maten te maken, geheel afgestemd voor uw gasten.

  Jump sokken laten bedrukken door Sokkies?

  Wilt u graag uw eigen jump sokken bedrukken? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen iets moois maken voor u.