Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Werksokken bedrukken

 • Ontwerpen door professionals
 • Gratis ontwerp binnen 24 uur
 • Vanaf 50 paar
 • Vanaf €3,99 per paar
 • Gratis sample mogelijk
 • Beoordeeld met een 9,6!
werksokken bedrukken

Het Sokkies proces

Hoe gaat het nu precies in zijn werk? Wij lichten even kort stap voor stap toe hoe wij aan uw perfecte sokken komen.

Uw wensen

Vertel ons uw wensen en ideeën voor de sokken. Stuur ons uw huisstijl en wij gaan direct aan de slag.

Gratis ontwerp

Binnen 24 uur sturen wij u een professioneel digitaal proefdesign op basis van uw wensen.

Finetunen

Aan de hand van uw feedback gaan we de sokken finetunen zodat het perfect is. Hierna sturen wij de offerte mee.

Oplevering

Na het definitief akkoord gaan we aan de slag met de bedrukking en de levering. Gemiddeld 4 weken, spoedjes zijn mogelijk.

Prijzen per oplage

Bekijk onderstaand de tarieven per oplage. Hoe groter de oplage hoe goedkoper de sokken. Meer dan 2500 paar nodig? Neem contact op.

Vanaf 2500 paar

Op aanvraag

Vanaf 1000 paar

4,99
Per Paar

Vanaf 500 paar

5,49
Per Paar

Vanaf 250 paar

5,99
Per Paar

Vanaf 100 paar

6,99
Per Paar

Vanaf 50 paar

8,99
Per Paar

Klanten aan het woord

Maak uw personeel of klanten écht blij!

Niets wordt beter onthouden dan cadeautjes. 85% van de ontvangers herinnert zich het bedrijf dat hen sokken gaf. Of het nu gaat om het uitspreken van waardering aan uw personeel of om een unieke marketingactie richting uw (potentiële) klanten, de boodschap blijft met Sokkies goed hangen.

R

Label

Voeg een label toe aan de sokken met een persoonlijke boodschap.

R

Geschenkdoosje

Kies voor een luxe geschenkdoos inclusief persoonlijke tekst.

De Sokkies zekerheden

Wat kunt u verwachten van onze Sokkies? Onderstaand zetten wij wat zekerheden op een rij.

Hoge kwaliteit sokken

Hoge kwaliteit

80% gekamd katoen, 15% polyamide & 5% elastaan.

one-size-fits-all

One-size-fits-all

Geschikt voor maat 38 t/m 46
Losse maten ook mogelijk

Snelle levertijden

Snelle levertijden

Gemiddeld 4 weken.
Sneller nodig? Neem contact op.

Bedrukken en bezorgen

Gratis verzending

Naar één adres in de BeNeLux.

Werksokken

Vanaf 399.50

Werksokken met logo is het perfecte geschenk voor personeel en klanten. Onze professionele designers maken een gratis proefdesign voor u. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. De minimale bestelhoeveelheid is 50 paar. ✔ Gratis design binnen 24u ✔ Vanaf €3,99 per paar ✔ Beoordeeld met een 9,6.

De werksokken galerij

Hoe zien onze werksokken er zoal uit? Onderstaand een kleine greep uit ons portfolio.

Vraag uw gratis proefdesign aan

Wilt u een gratis proefdesign ontvangen? Vul dan het volgende formulier in en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een digitaal ontwerp in uw mailbox heeft.

Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op en wij reageren zo snel mogelijk. Wij zijn bereikbaar per telefoon, WhatsApp en mail.

Sokkies logo

  Werksokken bedrukken

  Wilt u werksokken bedrukken voor uw personeel, klanten of leveranciers? Een perfect geschenk zijn gepersonaliseerde werksokken. Ideale sokken voor een bouwbedrijf, in het magazijn of op de werkplaats. Volledig naar uw wensen ontworpen sokken met uw bedrijfslogo.

  Werksokken of reguliere sokken?

  Het verschil tussen onze werksokken en reguliere sokken zit hem in de gebruikte garen. Bij het produceren van bedrukte werksokken maken we gebruik van dikkere, stevigere garen. Deze garen kunnen beter tegen een stootje en veelvuldig gebruik. Daarnaast worden ze ook verstevigd op kwetsbare plekken, zoals bij de tenen en de hak.

  Dit maakt deze sokken ideaal voor gebruik in laarzen, werkschoenen (met stalen neuzen) en bij beroepen waarbij veel gelopen wordt.

  De werksokken zijn ook een stuk dikker, daardoor zijn ze ook geschikt voor de koude dagen.

  Werksokken met logo

  Bij Sokkies produceren we al jaren de kleurrijkste designs en vrolijkste sokken. Ook voor bedrijven zijn werksokken als relatiegeschenk mogelijk. Werksokken voor uw klanten is een geweldig cadeau dat jaren meegaat. Maak uw personeel ambassadeurs door ze uw bedrijfslogo te laten dragen. Door uw klanten sokken te geven denken zij elke ochtend aan u, wanneer ze de sokkenlade opentrekken.

  Werksokken ontwerpen

  Wij ontwerpen samen met u de perfect werksok voor uw personeel. Deze werksokken zijn dankzij de variabele maatvoering geschikt voor heren en dames. Dankzij de versteviging in de hak en tenen gaan deze werksokken jaren mee.

  Stappenplan voor uw custom werksokken

  Stap één is het kenbaar maken van uw wensen. Welke stijl hanteren we, moet uw bedrijfslogo prominent op de werksokken komen of juist subtiel? Gaan we voor een kleurrijk ontwerp werksokken of juist voor wat meer zakelijke werksokken? Als volgt maken we voor u meerdere digitale proefdesigns, u kunt kiezen uit meerdere ontwerpen. Uw custom made werksokken moeten perfect zijn, daar zorgen we samen voor! Een relatiegeschenk mag natuurlijk meer zijn dan alleen koude reclame. De ervaring leert dan ook dat wat vrolijkere sokken het goed doen. Na het concretiseren van het ontwerp gaan we voor u produceren.

  Werksokken als relatiegeschenk

  Om de werksokken een perfect personeelsgeschenk te maken kiezen klanten vaak voor labels en geschenkverpakkingen. De labels worden met een boodschap bedrukt en de geschenkverpakkingen worden volledig in huisstijl ontworpen. Zo heeft u een geweldig cadeau om te verspreiden onder uw relaties.

  Dankzij onze one-size-fits-all werksokken bent u zeker van een uitstekend aansluitende pasvorm. De kwaliteit is met 80% katoen ongeëvenaard hoog. Deze sokken zijn ook geschikt voor werkschoenen met stalen neus.

  Werksokken laten bedrukken door Sokkies?

  Wilt u werksokken bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo? Neem dan contact met ons op, wij laten graag de mogelijkheden zien.