Vanaf 5000 paar

€3,49 / paar

Vanaf 1000 paar

€3,79 / paar

Vanaf 500 paar

€3,99 / paar

Vanaf 200 paar

€4,99 / paar

Vanaf 100 paar

€6,99 / paar

Vanaf 50 paar

€8,99 / paar

KLANTEN AAN HET WOORD

_

Bekijk wat wij reeds voor onze klanten hebben betekend en hoe zij terugkijken op onze samenwerking.

Sok-revalidatie-friesland-198x450
Monique Hamersma
Marketing bij Revalidatie Friesland
“Mijn ervaring in het bestellen is in ieder geval super positief. Ik heb jullie service echt als klantgericht en meedenkend ervaren, jullie dachten echt mee in mogelijkheden. Het personeel was super enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!”
sokken wortelboer
Deborah Liebeek
Marketing bij Wortelboer
“Leuke sokken laten ontwerpen door het bedrijf. We zijn tevreden over de creativiteit en flexibiliteit van het bedrijf. Komen afspraken na en leveren wat ze beloven.”
Ontwerp zonder titel (32)
GGZ Delfland
“Het was fijn om met Sokkies samen te werken. Er werd door jou snel gereageerd op alle e-mails en persoonlijk vond ik de prijs-kwaliteit verhouding bovengemiddeld. Aangezien jullie het ontwerp van de kaartjes en de verpakking tegen een relatief laag bedrag aanbieden, krijg je voor een leuke prijs een erg leuk pakketje. Ook is de kwaliteit van de sokken goed. Dus alle credits voor jou/jullie!”
sokken met logo

Sokken met logo

Bent u op zoek naar sokken met uw logo erop? Dan bent u bij Sokkies aan het juiste adres, wij produceren op maat gemaakte sokken, volledig naar wens te ontwerpen.

Bij Sokkies we namelijk al jaren de kleurrijkste designs en vrolijkste sokken. Ook voor u als ondernemer bedrukken wij sokken met logo. Sokken voor uw relaties, personeel of als gift zijn een geweldig cadeau dat jaren meegaat. Maak uw personeel ambassadeurs door ze uw bedrijfslogo te laten dragen. Door uw klanten sokken te geven denken zij elke ochtend aan u, wanneer ze de sokkenlade opentrekken.

Sokkies levert volledig maatwerk

Wij leveren volledig maatwerk. U kunt geheel naar eigen wens uw sokken ontwerpen. Denk aan het patroon, de pasvorm, de maten, luxe verpakkingen en labels. Alles is naar eigen wens te personaliseren en passend te maken voor uw bedrijf. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een gratis sample te ontvangen, zodat wij u kunnen overtuigen van de kwaliteit. Wij denken in alles met u mee, totdat u tevreden bent met uw eigen custom sokken!

Werkwijze van Sokkies

Stap één is het kenbaar maken van uw wensen. Welke stijl hanteren we, moet uw bedrijfslogo prominent op de sokken komen of juist subtiel? Gaan we voor een kleurrijk ontwerp sokken of juist voor wat meer zakelijke sokken? Als volgt maken we voor u meerdere digitale proefdesigns, u kunt kiezen uit meerdere ontwerpen. De sokken mogen natuurlijk meer uitstralen dan enkel het bedrijfslogo. De ervaring leert dan ook dat wat vrolijkere sokken het goed doen, waarin uw logo subtiel op de sokken naar voren komt. Na het concretiseren van het ontwerp gaan we voor u produceren.

Sokken van uitstekende kwaliteit

Worden mijn sokken dan bedrukt met ons logo? Ja en nee. De sokken worden gemaakt aan de hand van diverse garen. Dat wil zeggen dat uw logo in de sok zit in plaats van erop. Dit zorgt ervoor dat uw logo nooit vervaagd en de sokken jaren lang mee gaan. Wilt u uw eigen ontworpen sokken compleet maken? Vaak kiezen klanten voor labels en geschenkverpakkingen. De labels worden met een boodschap bedrukt en de geschenkverpakkingen worden volledig in huisstijl ontworpen. Zo heeft u een geweldig cadeau om te verspreiden onder uw relaties.

Dankzij onze one-size-fits-all sokken bent u zeker van een uitstekend aansluitende pasvorm. De kwaliteit is met 80% katoen ongeëvenaard hoog.

Uw eigen sokken met logo?

Wilt u graag uw eigen sokken ontwerpen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen iets moois maken voor u.

Lees meerVerberg tekst

Dé manier om uw boodschap over te brengen

Niets wordt beter onthouden dan cadeautjes. Daarom zijn de gepersonaliseerde sokken van Sokkies Zakelijk ideaal om uw boodschap over te brengen. Of het nu gaat om het uitspreken van waardering aan uw personeel of om een unieke marketingactie richting uw (potentiële) klanten, de boodschap blijft met Sokkies goed hangen. 

  • SokkenlabelVoeg een label toe aan de sokken met een persoonlijke boodschap.
  • Luxe geschenkdoosKies voor een luxe geschenkdoos inclusief persoonlijke tekst. Dit springt meteen in het oog zodra de gelukkige de sokken ontvangt.
50000+Sokken gemaakt
200+Klanten zijn u voor gegaan
5+Jaren ervaring

Wat kunt u verwachten?

Hoge kwaliteit

80% katoen, 15% spandex & 5% elastaan

One-size-fits-all

Geschikt voor maat 38 t/m 46

Snelle levertijden

Gemiddeld 5 weken

Gratis verzending

Naar één adres in de BeNeLux

Sokkies Galerij

Wilt u ook zo'nprachtigesokken?

Wilt u ook zo’n prachtige originele sokken voor uw organisatie?

Hoe werkt het?

Gratis proefdesign

Verstuur het samengestelde pakket naar ons en u ontvangt zo snel mogelijk (vaak binnen 24u) een gratis proefdesign per mail.

Bedrukken & bezorgen

Na akkoord op het proefdesign gaan wij aan de slag met het bedrukken en inpakken van het totale aantal sokken. Levering duurt gemiddeld 4-7 weken.