Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde levertijd?

De levertijd is ongeveer 4-6 weken vanaf akkoord op design.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Het minimaal aantal sokken wat u kunt bestellen is 100 paar. Wij werken met staffelkortingen, vraag hiervoor de prijslijst op. Klik hier om contact op te nemen.

Wat kost een zelf ontworpen paar sokken?

Bij Sokkies kunt u al zelf ontworpen sokken laten maken vanaf €2,99. De volledige prijslijst is hier te zien.

Wat voor soort sokken kan ik laten maken?

Wij maken sokken in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Wij maken ‘normale’ katoenen sokken, sokken gemaakt van bamboe, kinder- en babysokken, sportsokken, wielersokken, enkelsokken en nog veel meer. Nog meer ideeën? Stuur ons gerust een berichtje.

Hoe werkt het gratis proefdesign?

U levert uw logo, huisstijl en wensen aan, wij vertalen deze volledig kosteloos naar een meerdere ontwerpen. Geen addertjes onder het gras, vrijblijvend is vrijblijvend. Mochten deze ontwerpen bevallen, dan praten we graag verder om alles uit te werken.

Is het mogelijk een fysiek proefpaar te ontvangen?

Uiteraard, u bent in de gelegenheid om vooraf een sample te ontvangen. Neem hiervoor contact op.

Moet ik een ontwerp aanleveren of doen jullie het ontwerpen?

U heeft twee mogelijkheden: zelf een ontwerp aanleveren of wij ontwerpen voor u. Wij beschikken over gediplomeerde ontwerpers die uw wensen vertalen in een ontwerp. Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten, dan gebruiken we deze graag.

Waar worden de sokken van gemaakt?

Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Hoe hoger het katoenpercentage, hoe beter. De sokken bestaan voor 80% uit katoen, 15% spandex en 5% elastaan. Dit zorgt ervoor dat de sokken stevig en duurzaam zijn, maar ook de juiste rek hebben. Zo passen de sokken perfect om de voeten.

In welke maten worden de sokken geleverd?

In de sokken wordt elastaan verwerkt. Hierdoor zijn de sokken one-size-fits-all. Dat wil zeggen dat de sokken geschikt zijn voor schoenmaat 36 t/m 46. Het is ook mogelijk om sokken voor mannen en vrouwen los te bestellen. De maatvoering is dan 36-42 (vrouw) en 42-46 (man).

Heeft u een andere vraag?